Savner du også #skolechat live?

Det føles som var det i en fjern fortid, at vi startede #skolechat med de ugentlige diskussioner.

I virkeligheden er der ikke gået tre år endnu, men der er sket meget siden da (jeg reflekterede også lidt over det her).

Jeg har med stor begejstring kunnet iagttage, hvordan aktiviteten på #skolechat har været støt voksende, og at der samtidig er en ret stor diversitet i brugergruppen (lærere & undervisere, ledere, konsulenter, politikere, journalister, private virksomheder m.m.).

Mange lærere har berettet om, hvordan #skolechat har været med til at udfordre og udvikle deres professionelle virke, og det er tydeligt, at #skolechat er med til at etablere netværk og nye konstellationer. For nogle af os skaber det et værdifuldt fællesskab, som bidrager med – blandt andet – energi, inspiration og tryghed.

For nylig fik #skolechat tilmed en del af æren for, at Folkeskolens artikler i ret stor grad bliver delt på sociale medier.

Det er alt sammen enormt positivt.

Et sted undervejs er der imidlertid sket det, at de fantastiske ugentlige live diskussioner simpelthen forsvandt. Det var, indrømmet, ikke så meget en bevidst beslutning som en reaktion på, at vi alle har rygende travlt med alt muligt, og af og til bliver selv ting vi holder meget af nedprioriteret.

Det var det, der skete med #skolechat.

…men det behøver jo ikke betyde, at live diskussionerne er et overstået kapitel.

Vi er mange, der savner dem, og den intense energiudladning.

Vil du være med til at starte dem op igen? Giv lyd – i kommentarfeltet, via mailen eller – mest oplagt – på #skolechat.

Vi skal gøre det så nemt som muligt for os selv, og gerne være et lille hold, så vi hver især kommer til at bruge ganske lidt tid på indsatsen. Vi kan naturligvis også snakke om form & frekvens. Skal det være hver uge? Hver anden uge?

…og måske skal de slet ikke foregå på #skolechat, som efterhånden er noget af en uoverskuelig smeltedigel. Måske det nye #skolepæd er et bedre bud? Det kan vi snakke om.

Uanset hvad, så tror jeg det ville være et kærkomment gensyn for mange, og en ny spændende (kaotisk!) oplevelse for andre.