Opsamling på sæsonens første #skolechat

Sæsonens første #skolechat live er netop overstået. Et uafgjort afstemningsresultat gave et lidt sjovt udgangspunkt, hvor snakken både kunne gå i retningen af PLN og Twitter. Resultatet blev en kombination.

Der var flere nye deltagere til aftenens #skolechat, hvor vi både afprøvede en ny oplægsform, et nyt tidspunkt og tilmed at lave et “produkt” undervejs. At dømme på aftenens aktivitet har det været med succes, og noget tyder på at det bliver en spændende sæson på #skolechat.

Hvordan synes du det gik? Hvordan var oplægget? Afstemningen? – Giv os meget gerne din mening med på vejen.

PLN Brainstorm

I løbet af aftenen startede vi på et fællesdokument med gode links og anbefalinger af hvordan man kan bygge sit PLN op, og der er plads til flere input på arket. Har du en god blog du følger? et hashtag? eller noget helt tredje, så skriv det på vores nye PLN Brainstorm dokument.

Hashtags kan man ikke få nok af

Der er gang i nye hashtags  (du ved, dem med firkanten – #, lige som #skolechat), og i den kommende tid kan jeg anbefale at følge godt med på (og tage del i):

#danskkvidder

#historiskepip

Næste uges emne

Vi tager allerede nu imod forslag til næste uges emne, første forslag er på plads: “Sprog i alle fag”. Smid dit input på #skolechat eller i en kommentar her på siden.

Tusind tak for en god aften på #skolechat, vi ses næste Onsdag kl. 21.00

@mosgaard

Udgivet af

@mosgaard

Efterskolelærer og selvstændig musikalsk kreativitetseventyrer