Opsamling for #skolechat live 3. oktober 2012

Endnu en onsdag aften mødtes en gruppe mennesker fra det ganske land, alle med en forkærlighed for undervisning i bredeste forstand. Aftenens emne var passion og begestring, og for første gang i den #skolechat tid jeg kan huske, blev afstemningen afgjort ved lodtrækning på hjemmesiden random.orgse med her.

Aftenens oplæg

Illeris peger på, at “læring er lystbetonet”, og alligevel føles det ikke altid som om, at vi i uddannelsessektoren er gode nok til at gøre passion og begejstring til omdrejningspunkt for vores arbejde. Hvordan kan vi i højere grad skabe plads til begejstring – hos lærere og elever?

Angela Meiers – Guidelines to Passion Based Learning

Opsamling

Igen var @smedegade så venlig at lave en opsamling til os, denne gang med en række gode refleksioner over aftenens emne. Læs den her.

Læs chatten

Og traditionen har vi samlet selve live-chatten i et dokument, så alle jer der ikke kunne deltage også kan få lidt af “stemningen” med. Selve chatten starter kl. 19.07 i dokumentet, der ser desværre ud til at være enkelte tweets der ikke er kommet med i opsamlingen. Det håber vi at have løst til i næste uge. Læs chatten her TweetDoc.

Tusind at for endnu en god chat, vi ses i næste uge!

@mosgaard

Udgivet af

@mosgaard

Efterskolelærer og selvstændig musikalsk kreativitetseventyrer