Onsdagschatten går på sommerferien og vender tilbage i fornyet form

Ferien står for døren og mangt en lærer halser rundt til alverdens eksaminer på landets skoler. Vi har derfor til seneste onsdagschat besluttet, at den faste onsdagschat på twitter-hashtagget #skolechat holder sommerferie ind til engang i august. Vil du mindes om når der er skolechat og afstemning generelt, kan du tilmelde dig vores mailing liste i rækken til højre.

Husk at selve hashtagget #skolechat ikke holder sommerferie, vi vil sommeren igennem dele løs af gode artikler, citater og idéer, og du er velkommen til at byde ind. Er du ikke helt fortrolig med Twitter endnu, kan du læse vores guide “Ny på twitter” eller skrive en kommentar her på siden med eventuelle spørgsmål.

Hvornår ligger chatten bedst

Til gårsdagens #skolechat blev det drøftet om tidspunktet 20.30 er det rigtige, og om onsdag er den rigtige dag. Vi vil meget gerne høre din oplevelse af, hvad mener du er den bedste dag og det bedste tidspunkt?

Andre former

Vi har talt om muligheden for at udfordre #skolechat formen, og om at brede vores aktiviteter ud på andre medier end twitter. Vi har en facebook side og vi har denne side, som er en wordpress-side med mulighed for gæsteindlæg og diskussion gennem kommentarer. Har du en ny idé til hvordan vi kan skabe mere sparring, eller optimere hvad vi allerede har, må du meget gerne byde ind her på siden.

Vi ses på #skolechat

Udgivet af

@mosgaard

Efterskolelærer og selvstændig musikalsk kreativitetseventyrer